Spånutsug

Ett av våra huvudben är hantering av restprodukter från träindustrin. Vi tillhandahåller och utvecklar lösningar för att fånga upp, sortera och transportera spån på ett så energi och kostnadseffektivt sätt som bara är möjligt. Vi levererar helhetslösningar med hjälp av stor produktkännedom och god teknisk kompetens. 

 

Effektiv spånhantering
— för en hållbar produktion

Vi har specialiserat oss på att hjälpa träindustrin att hantera sina restprodukter på ett kostnadseffektivt sätt. Med vår expertis och tekniska kompetens kan vi erbjuda helhetslösningar som hjälper dig att fånga upp, sortera och transportera spån på ett energieffektivt sätt.

Vi erbjuder ett brett utbud av lösningar som inkluderar allt från spånutsug och stoftavskiljare till spåntransportörer och spånhanteringssystem. Våra produkter är av högsta kvalitet och vi arbetar bara med välkända tillverkare för att säkerställa att du får den bästa lösningen för dina behov.

Genom att välja Nikolaussons som din partner för spånhantering kan du känna dig trygg med att du får en lösning som är optimerad för att möta dina unika krav. Vi arbetar nära med dig för att utveckla en lösning som passar din verksamhet och som ger dig en hög grad av effektivitet och produktivitet.

Våra spånhanteringssystem är också utformade för att hjälpa dig att minska din miljöpåverkan genom att återanvända och återvinna spån och restprodukter på ett effektivt sätt. Genom att välja Nikolaussons kan du dra nytta av vårt engagemang för att minska avfall och vårt fokus på att leverera hållbara lösningar.

Kontakta oss idag för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med din spånhantering och hur vi kan optimera din produktion på ett kostnadseffektivt och hållbart sätt.

måttband och miniräknare

Projektering

Nikolaussons har både erfarenheten och kunskapen för att dimensionera och projektera vad du behöver till din stoftavskiljning. Antingen som konsult eller helhetsleverantör.

Rotorsluss

Produkter

Genom åren har vi upplevt att det fattas lösningar eller att dom som finns går att göra betydligt bättre. I vårat lager hittar du det mesta som behövs till din stofthantering för att hålla snabba leveranser.

cirkulerande pilar

Begagnat

Vi har ofta lite olika begagnade produkter så som fläktar och cykloner på lager. Utöver det som står hos oss känner vi ofta till en del som står hos våra kunder och förmedlar gärna en kontakt.