Industriplåt

En stor del av vår verksamhet omfattar arbeten med industriplåt. Vi skräddarsyr lösningar som passar dina behov. Omfattande produktkännedom och teknisk kompetens inom området som gör att vi kan erbjuda högkvalitativa lösningar som är anpassade för din verksamhet

Skapa effektiv produktion med skräddarsydda lösningar för din verksamhet

På Nikolaussons har vi lång erfarenhet av att arbeta med industriplåt och kan erbjuda skräddarsydda lösningar som passar dina unika behov. Vi har en omfattande produktkännedom och teknisk kompetens inom området som gör att vi kan erbjuda högkvalitativa lösningar som är anpassade för din verksamhet.

Vi erbjuder en bred produktportfölj som inkluderar allt från industriplåt och stålkonstruktioner till rör och beslag. Vi arbetar bara med välkända tillverkare för att säkerställa att du får produkter av högsta kvalitet som uppfyller dina krav.

Vårt fokus ligger på att erbjuda skräddarsydda lösningar som hjälper dig att optimera din produktion och öka effektiviteten. Genom att samarbeta med oss får du tillgång till vår expertis och tekniska kunskap, vilket gör det möjligt för oss att utveckla en lösning som är optimerad för dina behov.

Vi har även en starkt miljömedvetenhet och arbetar kontinuerligt för att minska vår miljöpåverkan. Våra industriplåtslösningar är utformade för att vara hållbara och energieffektiva, vilket gör att du kan producera med minimala miljökonsekvenser.

Kontakta oss idag för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa dig med din industriplåtshantering och hur vi kan optimera din produktion på ett kostnadseffektivt och hållbart sätt.

måttband och miniräknare

Projektering

Nikolaussons har både erfarenheten och kunskapen för att dimensionera och projektera vad du behöver till din stoftavskiljning. Antingen som konsult eller helhetsleverantör.

cirkulerande pilar

Begagnat

Vi har ofta lite olika begagnade produkter så som fläktar och cykloner på lager. Utöver det som står hos oss känner vi ofta till en del som står hos våra kunder och förmedlar gärna en kontakt.

Rotorsluss

Produkter

Genom åren har vi upplevt att det fattas lösningar, eller att de lösningar som finns, går att göra betydligt bättre. I vårt lager hittar du det mesta som behövs till din stofthantering för att hålla snabba leveranser.

Låt oss göra din projektering

Nikolaussons har både erfarenheten och kunskapen för att dimensionera och projektera vad du behöver till din stoftavskiljning. Antingen som konsult eller helhetsleverantör.