Projektering

Ska jag ha cyklon eller filter? Vilken sluss ska jag använda? Räcker det till att använda rören jag har? Finns det möjlighet att spara lite på energiförbrukningen? Hur mycket mer kan jag koppla in på min anläggning?

 

Låt oss räkna

Frågorna brukar vara många och vi har erfarenheten att ta hand om dimensionering och beräkning av allt som finns mellan sughuvar och spånutmatning. Tillräckligt luftflöde, rätt storlek på rör, rotorsluss och stoftavskiljare är viktigt att tänka på!

Vi kan hjälpa dig med allt från planering och design till tillverkning och installation. Oavsett om du behöver hjälp med en ny produktionslinje eller en uppgradering av befintlig utrustning, kan vi hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

Att dimensionera din anläggning rätt kan spara både stopptimmar och kilowatt. Fyll i formuläret nedan för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa dig med din projektering och hur vi kan optimera din produktion på ett kostnadseffektivt och hållbart sätt.

Låt oss göra din projektering

Nikolaussons har både erfarenheten och kunskapen för att dimensionera och projektera vad du behöver till din stoftavskiljning. Antingen som konsult eller helhetsleverantör.

  cyklon

  Spånutsug

  Vi är specialiserade på spånutsug och stoftavskiljning och har genom åren samlat på oss en gedigen erfarenhet. Allt för att kunna hjälpa dig att skapa energieffektiva och funktionella lösningar.

  kloster

  Industriplåt

  Vi hjälper dig gärna med olika ventilationslösningar för exempelvis el- och kompressorrum, med eller utan värmeåtervinning. Vi har också kunskap och lösningar för dina ljud- och bullerproblem.

  Rotorsluss

  Produkter

  Genom åren har vi upplevt att det fattas lösningar, eller att de lösningar som finns, går att göra betydligt bättre. I vårt lager hittar du det mesta som behövs till din stofthantering för att hålla snabba leveranser.